102649
 

Подаруй майстер-клас бариста для двох!

Індивідуальний майстер-клас від професійного бариста. За 2 години належить дізнатися про каву все: від його історії до технології приготування. Двоє друзів навчаться налаштовувати помол, правильно збивати молоко й створювати різні напої на основі еспресо. Крім того, вони познайомляться з альтернативними методами заварювання: за допомогою пуровера, аеропресу та сифона. Для майстер-класу нададуть 2 сорти арабіки — Ефіопія Іргачіф і Гватемала Антигуа, а також 3 види бленда кавових зерен. детальніше...

2 люд. 2 години Використати до 31.01.2019
2 людини
2 години
Використати до 31.01.2019

Майстер-клас бариста для двох — що це?

Персональний урок для двох Щасливчиків із ароматом кави. Навчати друзів буде досвідчений бариста: він повідає всі теоретичні тонкощі, а після запропонує закріпити результат на практиці. Щасливчики дізнаються, чим відрізняються різні сорти кави, та зерна якої країни вважаються еталонними. Для майстер-класу будуть надані три бленда з арабіки та робусти в різних пропорціях і два види чистої арабіки. Під кінець заняття друзі зрозуміють, для чого потрібні сифон й аеропрес, а також, як готувати еспресо за допомогою пуровера.

Як все відбувається?

Щасливчик у компанії приятеля вирушить до Teahouse. Протягом індивідуального 2-годинного майстер-класу друзі дізнаються про напій усе та навіть більше. Бариста почне урок із 40-хвилинної теорії, у ході якої належить почути про історію кави, а також збір, способи обробки, калібрування й обсмажування зерна. Час, що залишиться, він присвятить практиці. Щасливчики навчаться готувати ідеальний еспресо та інші напої на його основі. Профі покаже друзям особливі машини — з їх допомогою можна створити свої перші ароматні шедеври.

Для майстер-класу нададуть 3 види блендів кавових зерен і 2 сорти арабіки:

  • еспресо 300 (30% арабіки та 70% робусти);
  • еспресо 800 (80% арабіки та 20% робусти);
  • бленд з двох арабік: Гондурас і Колумбія.

Альтернативне заварювання кави

Готувати еспресо можна не тільки в турці або джезві. Щасливчики дізнаються, як заварювати напої за допомогою паперового фільтра, пресингу та вакуумного сифона, а також, які сорти кави для цього підходять.

До 120 хвилин із профі

Бариста поділиться цінним досвідом і відповість на всі запитання. Він навчить визначати якісну вихідну сировина й підкаже, як розбиратися в кавових смаках й ароматах.

Маленькі секрети лате й капучино

Щасливчики дізнаються таємниці приготування ідеального молочно-кавового напою. Вони зрозуміють, як правильно збити вершки, дотримати пропорції та надати смакові необхідний відтінок: кисло-солодкий, гіркий або ніжний.

Ми вибрали кращого партнера

Ми дуже ретельно підходимо до вибору місць надання вражень. Перед тим як почати співпрацю, ми проводимо тестування якості надання послуг. Ви можете бути впевнені в своєму виборі!
Teahouse - Бутік кави та чаю
ул. Сечевых Стрельцов, 19 Показати на мапі

2 відгуки

О
Олег
12 липня 2018
Секрет я думаю не раскрою, но всем, кто пользовался услугами BODO, приходит на почту предложение написать отзыв. Что я собственно и делаю. Причём с удовольствием. И за спиной у меня никакой злой Фрекен Бок не стоит, не сидит, тем более не лежит) Только что смотрел, точно нету. Вот написал про "не лежит", проржал, передёрнулся, и теперь этот трэш меня будет бодрить какое-то время)) А может и...
Секрет я думаю не раскрою, но всем, кто пользовался услугами BODO, приходит на почту предложение написать отзыв. Что я собственно и делаю. Причём с удовольствием. И за спиной у меня никакой злой Фрекен Бок не стоит, не сидит, тем более не лежит) Только что смотрел, точно нету. Вот написал про "не лежит", проржал, передёрнулся, и теперь этот трэш меня будет бодрить какое-то время)) А может и не только меня) Но если серьёзно, то очч понравилось. Два часа с профессиональным баристой в хорошей кофейне пролетели быстро. Была и теория, и практика. И кофе напился всякого разного. Масса полезной информации ко мне зашла. Всё в не формальной обстановке. На месте баристы стоял, сам кофе делал. Павел (бариста), ну прям как отец родной. И рассказывал, и показывал, и помогал, и ровнял, если где косячил. При этом кафе работало, посетители были. Ощущения от мастер-класса самые приятные. Как будто меня впустили в некую большую кофейную семью, с многовековыми традициями и историей. Поделились опытом, информацией и атмосферой. Спасибо BODO, спасибо Паше! Рекомендую P. S. Сертификат получил от друзей на Д/Р. Сначала я выбрал троллеи над Днепром, но потом решил в пользу бариста. Для любителей кофе очень рекомендую.

А
Алина
6 листопада 2017
Я большой любитель кофе! Каждое утро как ритуал - выпить чашку горячего эспрессо! Получив такой подарок, была в восторге. Хотела посмотреть на эту кофе-кухню изнутри, как оно все выглядит. Все очень понравилось. Бариста приветливый, отвечал на все вопросы, объяснял подробно. Довольна, спасибо!

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці (вартість коробки 50 грн.) або електронний сертифікат на пошту

Подарункова упаковка

  • Червона
  • Синя
  • Жовта
  • Happy gift
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень